Kuvapaikka - Imageplace

Alansa vahvimpien brändien omistaja ja kehittäjä

Aspo on monialayhtiö, joka on keskittynyt vahvaa erikoisosaamista vaativille liiketoiminta-alueille. Omistamme ja kehitämme B-to-B-markkinoiden johtavia yritysbrändejä. Kaikilla brändeillä on keskeinen asema asiakkaidensa muuttuvissa arvoketjuissa.

ESL Shipping on Itämeren johtava kuivia irtolasteja kuljettava varustamo. Se huolehtii mm. energia- ja terästeollisuuden raaka-aineiden merikuljetuksista ja niihin liittyvistä palveluista.

Leipurin palvelee leipomo- ja elintarviketeollisuutta sekä kodin ulkopuolisen syömisen markkinoita kokonaisratkaisuilla. Se tarjoaa asiakkailleen parhaita leivonnan ja herkuttelun konsepteja.

Telko on johtava Itämeren alueen muoviraaka-aineiden ja teollisuuskemikaalien asiantuntija ja jakelija. Laaja asiakaspalvelu kattaa myös teknisen tuen ja tuotantoprosessien kehittämisen.

Kauko on vaativien liikkuvien tietotyöympäristöjen asiantuntija. Se toimittaa parhaat työkalut, tuottavuutta parantavat ratkaisut ja tehokkaan käytön varmistavat palvelut terveydenhuollon, teollisuuden, logistiikan ja viranomaisten tarpeisiin.

Aspon asiakassuhteet ovat pitkäkestoisia, vankkaan luottamukseen perustuvia kumppanuuksia. Aspo toimii Pohjois-Euroopassa ja idän kasvumarkkinoilla.aspo_inflight_online_medium2.mp4 : 54691 kB