Kuvapaikka - Imageplace

Alansa vahvimpien brändien omistaja ja kehittäjä

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää toimialojensa vahvimpia yritysbrändejä. Niille kaikille on yhteistä se, että:

  • ne toimivat vahvaa erikoisosaamista vaativilla liiketoiminta-alueilla 
  • niillä on keskeinen asema asiakkaidensa arvoketjuissa 
  • ne palvelevat vaativia B2B-asiakkaita 
  • ne ovat vahvasti läsnä idän kasvumarkkinoilla

ESL Shipping huolehtii energia-alan ja teollisuuden raaka-aineiden merikuljetuksista ja niihin liittyvistä palveluista. ESL Shipping on itämeren alueen johtava kuivalasteja kuljettava varustamo. Lisäksi se tarjoaa merenkulkuun liittyviä palveluita kuten lastauksia ja alusten kevennyksiä.

Leipurin palvelee leipomo- ja muuta elintarviketeollisuutta niiden tuotantoprosessien kaikissa vaiheissa: Leipurin toimittaa raaka-aineita, tuotannossa tarvittavia koneita, laitteita ja valmistuslinjoja sekä valmistukseen ja tuotekehitykseen liittyvää tietotaitoa.

Telko toimittaa asiakkailleen muoviraaka-aineita ja kemikaaleja. Telko on Suomen ja lähialueiden johtava jakelija: sillä on erittäin vahva osaaminen asiakkaiden tuotantoprosesseissa vaadittavista raaka-aineista.

Kauko on vaativien liikkuvien tietotyöympäristöjen asiantuntija. Se toimittaa parhaat työkalut, tuottavuutta parantavat ratkaisut ja tehokkaan käytön varmistavat palvelut terveydenhuollon, teollisuuden, logistiikan ja viranomaisten tarpeisiin. Kaukon valikoimiin kuuluvat myös energiatuotteet.