Kuvapaikka - Imageplace

ESL Shipping - oikeaan aikaan oikeassa paikassa

ESL Shipping on Itämeren alueen johtava kuivalastien kuljettaja. Se palvelee energiantuottajia sekä mm. teräs- ja kemianteollisuutta. Varustamon alukset kuljettavat erityisesti rautamalmia ja pellettejä, kivihiiltä sekä kalkkikiveä. Tärkeiden raaka-ainekuljetusten myötä ESL Shipping on olennainen osa asiakkaidensa logistista ketjua.

ESL Shippingin strategiana on huolehtia energia-alan ja teollisuuden tehokkaasta raaka-aineiden saannista. Varustamo hoitaa erityisesti täsmällisiin aikatauluihin perustuvaa just on time -toimintatapaa hyödyntävien yritysten tärkeitä kuljetuksia. Just on time vaatii varustamolta hyvin suurta joustavuutta ja luotettavuutta, joten vuosien kuluessa syventyneet asiakassuhteet ja hyvä maine ovat ESL Shippingille selvä kilpailuetu.

ESL Shipping toimii koko Itämeren alueella. Varustamon itsepurkavat alukset on suunniteltu nimenomaan Itämeren vaativiin olosuhteisiin. Jäävahvisteiset ja suhteellisen pienisyväyksiset alukset pääsevät täydessä lastissa turvallisesti myös matalakulkuisiin satamiin. Kaikissa aluksissa on lisäksi keulapotkuri sekä valtaosassa omat nosturit. Tämä vähentää niiden riippuvuutta satamien lastaus- ja purkulaitteista tai hinaajapalveluista. Lisäksi varustamon alukset pystyvät purkamaan ja lastaamaan aluksia nopeasti myös merellä.

ESL Shipping tarjoaa myös merenkulkuun liittyviä palveluita. Yritys hoitaa esimerkiksi merellä tapahtuvia laivojen kevennyksiä sekä satamissa tapahtuvia lastauksia.

Lisätietoja osoitteesta http://www.eslshipping.com

Lukuja 2014

Osuus Aspon liikevaihdosta

esl_osuus.jpg : 31 kB

Lastausmäärät maittain

esl14_rahdit.jpg : 32 kB