Kuvapaikka - Imageplace

Leipurin - kumppani tuotantoon ja tuotekehitykseen

Leipurin-konsernin juuret ulottuvat itsenäisyyden alkuaikaan, jolloin suomalaiset leipurit perustivat yrityksen helpottamaan hiivan ja muiden leipomoraaka-aineiden saatavuutta. Tänään Leipurin on kasvava ja voimakkaasti kansainvälistyvä konserni, joka palvelee leipomoteollisuutta sekä muuta elintarviketeollisuutta tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa. Leipurin konserni toimittaa raaka-aineita, koneita ja laitteita sekä valmistukseen ja tuotekehitykseen liittyvää osaamista.

Leipurin toimittaa kaikkia leipurien tarvitsemia raaka-aineita, valmisteita, pakasteita ja tarvikkeita sekä muulle elintarviketeollisuudelle lisäarvoa tuottavia erikoistuotteita. Konsernin päämiehet ovat alansa johtavia kansainvälisiä valmistajia.

Leipurin toimittaa myös leipomoiden valmistuslinjoja, paistopisteitä ja muita elintarviketeollisuudessa tarvittavia koneita ja laitteita. Leipurin-konsernilla on sekä koneiden omaa valmistusta että maahantuontia.

Kokonaispalvelun täydentää alan johtava tuotekehitys, neuvonta ja asiakaskoulutus. Leipurin-konserni auttaa leipomoiden ja muun elintarviketeollisuuden omaa tuotekehitystä ja välittää heille alan tuoreinta tietotaitoa. Konsernin koeleipomossa teoriaa sovelletaan käytäntöön esimerkiksi uusia tuotteita kehiteltäessä.

Leipurin toimii Suomessa, Venäjällä, Puolassa, Baltiassa, Puolassa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä sekä Kazakstanissa. Venäjällä toiminta kattaa maantieteellisesti kaikki alueet.

Lisätietoja osoitteesta http://www.leipurin.com

Lukuja 2014

Osuus Aspon liikevaihdosta

leipurin_osuus.jpg : 29 kB

Liikevaihdon maantieteellinen jakauma

leipurin_liikevaihto.jpg : 31 kB