Kuvapaikka - Imageplace

Telko - raaka-aineita ja niihin liittyviä palveluita

Telko on Suomen ja lähialueiden johtava muovien ja kemikaalien jakelija. Sen vahvuutena on vuosien saatossa kumuloitunut erikoisosaaminen asiakkaiden prosesseissa vaadittavista raaka-aineista.

Kemikaaleissa Telkon strategiana on toimia linkkinä raaka-ainevalmistajien ja kemikaalien loppukäyttäjien välillä. Asiakkaina on muun muassa maali-, prosessi-, rehu-, kemian- ja lääketeollisuuden yrityksiä. Kemikaalit sisältävät teollisuuskemikaaleja, erikoiskemikaaleja, autokemikaaleja ja voiteluaineita. Lisäksi Telkolla on suuri varasto Raumalla.

Muoveissa strategiana on palvella muoviosia tekeviä pieniä ja keskisuuria alihankkijayrityksiä. Nämä yritykset joutuvat reagoimaan asiakkaidensa toiveisiin hyvinkin nopealla aikataululla, joten joustava paikallinen jakelija on niille välttämätön.

Muoveissa asiakkaina ovat mm. sähkö- ja elektroniikkateollisuuden yritykset sekä eri kuluttajatuotteita valmistavat yritykset, joille toimitetaan tarkasti heidän tarpeisiinsa räätälöityjä volyymi- ja teknisiä muoveja. Kilpailuetuna ovat tehokas logistiikka, alan tekninen asiakaspalvelu sekä räätälöidyt toimitukset suoraan asiakkaan tuotantoon.

Telkolla on toimintaa Suomessa, Baltiassa, Skandinaviassa, Puolassa,  Tsekissä, Slovakiassa, Ukrainassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Kazakstanissa, Azerbaidzanissa, Georgiassa ja Kiinassa. 


Lisätietoja osoitteesta http://www.telko.com

Lukuja 2014

Osuus Aspon liikevaihdosta

telko_osuus.jpg : 29 kB

Liikevaihdon maantieteellinen jakauma

telko_liikev.jpg : 34 kB